NDB

Loting kwalificatietoernooi Grand Slam of Darts bekend

Aanstaande zondag, 18 oktober, wordt in de Koningshof Veldhoven door de Nederlandse Darts Bond een kwalificatietoernooi gehouden. Dit Singha Beer Grand Slam of Darts Qualifier toernooi is een nieuw toernooi waarop spelers zich kwalificeren voor deelname aan het Singha Beer Grand Slam of Darts toernooi van de PDC, een evenement waaraan zowel spelers van de PDC als WDF/BDO deelnemen. Vorige week werd in Hull door de BDO al een toernooi gehouden en daar wonnen Larry Butler en Andy Fordham hun startbewijs voor het toernooi dat van 7 tot en 15 november in Wolverhampton wordt gehouden.

Zondag beginnen de wedstrijden om 11:30 uur in een best of 9 legs 501  knock-out format. De zaal gaat om 10:00 open en alle spelers dienen zich vooruiterlijk 11:15 bij de wedstrijdtafel aan te melden. Het toernooi wordt in de Beneluxhal gespeeld en is gratis toegankelijk voor het publiek.

Voor alle informatie over het toernooi, zoals kledingvoorschrift het programma, het schrijven bij het toernooi en de loting klik je hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands