PRODARTS EUROPE

Locatie wijziging Road to the Winmau toernooien

Aanstaande zondag 24 mei staat het 7de Road to the Winmau toernooi op de kalender. Het voorlaatste toernooi, het 8ste en laatste toernooi wordt zaterdag 27 juni gespeeld en zondag 28 juni is de finale dag. Voor mensen die nu twee toernooien hebben mee gedaan nog alle kans om zich te plaatsen voor de finale dag. Op die dag maak je kans je te plaatsen voor de Winmau World Masters in het Engelse Hull en als je dat lukt mag je ook mee spelen in het Lakeside play off toernooi en maak je ook kans je te plaatsen voor Lakeside World Professional Darts Championship.

Voor de deelnemers echter een belangrijke mededeling want de speellocatie voor de komende 3 toernooien is niet meer hotel Ruimzicht in Zeddam.

De laatste 3 toernooien worden gespeel in Café Zaal FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1  6999 AA  Hummelo  De zaal gaat om 12:00 uur open en we starten om 13:00 uur.

We hebben hiervoor gekozen omdat gezien de opkomst de zaal van het gezelligste hotel van Nederland te groot is en de kosten voor de uitbater niet opwegen tegen de opkomst. In café zaal FF naar Steef hebben we mogelijkheid om bij een lagere opkomst in het café zelf te spelen. Bij een grotere opkomst kunnen uitwijken naar de zaal waar maximaal 16 dartbanen kunnen staan, In dit café is ook een rookruimte.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands