PDC

Lewis met een 9 darter langs Barney, MvG speelt gelijk.

Gary Anderson en Dave Chisnall hebben donderdagavond in Liverpool voor de Premier League of Darts de punten gedeeld. De wedstrijd ging op en neer, maar uiteindelijk eindigde het toch in een 6-6 stand.

Peter Wright leek donderdagavond gemakkelijk van Michael van Gerwen te winnen, maar in de Premier League of Darts in Liverpool knokte van Gerwen zich nog net naar een gelijkspel. MvG was geen schim van wie hij kan zijn en stond zelfs met 5-1 achter, maar kwam knap terug na die grote achterstand: 6-6.

De 3e wedstrijd van donderdagavond in de Premier League of Darts in Liverpool ging tussen landgenoot Raymond van Barneveld en Adrian Lewis. Nadat Michael van Gerwen in de partij ervoor ternauwernood een gelijkspel uit het vuur sleepte, kon Barney niet overtuigen en moest zijn meerdere erkennen in Lewis die een 9-darter gooide, het werd 7-4 in het voordeel van Lewis.

 

James ‘The Machine’  heeft in The Premier League of Darts in Liverpool op donderdagavond nipt gewonnen van Phil ‘The Power’ Taylor. Het was moeilijk voor beide heren om het spektakel dat Adrian Lewis liet zien te overtreffen, die gooide namelijk een 9-darter tegen Barney. In een saai duel werd het 7-5.

Gary Anderson heeft voor een mooie afsluiting van een Premier League-avond gezorgd in Liverpool. Donderdag rekende hij keihard af met grootheid Peter Wright. Onder andere een 10-darter zorgde voor een 7-2 overwinning.

Week  11   LIVERPOOL    
Pos  Player   Player    score
1 Gary Anderson Dave Chisnall  6  6
2 Michael van Gerwen Peter Wright  6  6
3 Adrian Lewis Raymond van Barneveld  7  4
4 Phil Taylor James Wade  5  7
5 Peter Wright Gary Anderson  2  7

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands