OVERIG NIEUWS

Kaarten aardig geschud op voorlaatste speelavond Top Player Competition

Gisterenavond werd de voorlaatste serie wedstrijden uit de eerste ronde van de Oranjebar Top Players Competitie gespeeld.  Op het eind van de avond kon er een kleine balans worden opgemaakt en werden de eerste spelers, die doorgaan naar de volgende ronde, genoteerd. In groep A zijn Jordy Terburg en Michel van de Horst zeker van de volgende ronde. Peter van den Broek ook uit die groep wist wat anders zeker, hij redde het dit keer niet.

In groep B zijn Willy van de Wiel en Benito van de Pas zeker vaneen plek in de tweede ronde. De vier andere spelers krijgen in de allerlaatste speelronde van de eerste groepsfase nog een kans om zich voor de volgende ronde te plaatsen.
Doordat  in groep C het onderlinge verschil tussen de spelers in die groep gering was had je te maken met enkele spannende partijen. Daar kwam ook nog eens bij dat die avond alle nog resterende wedstrijden van de eerste ronde gespeeld werden. De einduitslag van groep C is geworden; 1. Braulio Roncero, 2. Tokan Ata, 3. Dennis Klamer, 4. Nico Thissen. Dit zijn de spelers die door gaan naar de volgende ronde. Voor de nummers 5 en 6, William Verbakel en Harm Kuijpers is het doek gevallen.
Wie na vorige speelavond dacht dat in groep D de koek al verdeeld was kwam gisteren bedrogen uit. Door een aantal verassende uitslagen zijn op dit moment alleen Hermie van Orsouw en Bobby Biemans zeker van plaatsing. De laatste
speelavond moet beslissen welke 2 spelers zich hierbij voegen.
Alle resultaten van de TPC kun je vinden op de website http://www.oranjebar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands