PDC

Justin Pipe weer exit 1e ronde, Mark Webster & Ian White simpel naar 2e ronde.

Justin Pipe is er wederom niet in geslaagd om de 1e ronde te overleven van het WK darts. Ditmaal was het Chris Dobey die Pipe in de weg stond voor de eindzege Pipe verloor met 3-1 in sets. Mede door dit verlies van Justin Pipe sluit hij een dramatisch darts jaar af in mineur. Pipe was werkelijk geen schim van de Pipe zoals we hem ooit hebben zien spelen. Mark Webster deed het daarin tegen stukken beter hij had geen kind aan Joe Murnan het werd 3-0.

Ook Ian White wist zich te plaatsen voor de 2e ronde, maar van harte ging het allemaal niet bij Ian White. Hij wint de wedstrijd wel met 3-0 in sets maar daar was ook alles mee verteld.

Kevin Simm (76.05) v Gilbert Ulang (73,00)  2-0
De eerste wedstrijd van deze Zondag middag betrof een voorronde wedstrijd tussen Kevin Simm &  Gilbert Ulang. Het was geen hoogstaande wedstrijd en waar men op voorhand al rekening mee hield dat die ook best lang kon gaan duren. Het was Kevin Simm die de eerste set pakt met 3-2 in legs. Ook set 2 ging naar Simm met 3-2 en daarmee pakte hij ook de wedstrijd en mocht hij later deze middag aantreden in de 1e ronde tegen Ian White.

Justin Pipe (85.94) v Chris Dobey (90.7) 1-3
De eerste set ging verrassend naar Chris Dobey met 3-1 in legs, Pipe miste dubbel 9 om er 2-2 van te maken, daarmee gaf hij Dobey de kans om via tops de eerste set te pakken en deze kans nam Chris Dobey met beide handen aan. De 2e set ging vervolgens ook naar Dobey en wederom won hij de set met 3-1 in legs, Justin Pipe was werkelijk geen schim van de Pipe die hij normaal is. Maar Justin Pipe wist zich knap op veerkracht terug te vechten in de wedstrijd want hij wist set 3 met 3-2 te winnen.  Pipe kreeg in de 4e set 5 set darts om er 2-2 van te maken maar benutte deze kansen niet, daarmee gad hij Chris Dobey alsnog de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken en dat deed Dobey dan ook via dubbel 20 besliste hij de wedstrijd.

Mark Webster (87.78) v Joe Murnan (88.84)  3-0
Joe Murnan pakte de eerste leg van de wedstrijd maar daarna nam Mark Webster de regie over en wist de eerste set met 3-1 te winnen. Mark Webster wist ook de 2e set te pakken en wederom deed hij dat met 3-1 in legs. En zoals de eerste 2 sets naar Webster gingen zo ging ook de 3e set naar Webster en zie zien we Mark Webster terug in de 2e ronde.

Ian White (87.2) v Kevin Simm (82.1) 3-0
Set 1 gaat vrij simpel naar White hij wint de set met 3-1, maar de 2e set maakt Ian het zich wel heel moeilijk hij geeft Kevin Simm zelfs 3 set pijlen om de set te pakken, maar Simm verzuimd om te stunten. vervolgens was het Ian White die met een 130 finish met dubbele bull de 2e set alsnog wint met 3-2. de 3e set ging eveneens moeizaam met 3-2 naar ian White, hem zien we dus terug in de 2e ronde

error: © Prodarts Europe - the Netherlands