WDF/BDO

Joe Davis uit Engeland, de vierde jeugdspeler op Zuiderduin Masters Youth 2012

Het deelnemersveld voor het eerste internationale Zuiderduin Masters Youth 2012 toernooi krijgt  vorm. Twee Nederlandse toppers uit het jeugdcircuit, Quin Wester en Jeffrey de Zwaan hadden zich al geplaatst als respectievelijk winnaar van het International MariFlex Open Darts toernooi 2012 en de Champions League of Darts 2012. Onlangs werd de Belgische jeugdspeler Kenny Neyens aan het deelnemersveld toegevoegd en vandaag heeft, in overleg met de BDO, een Engelse jeugdspeler een wildcard gekregen.

Bestuurslid van de British Darts Organization (BDO) Vic Sexton heeft het 15-jarige talent Joe Davis geselecteerd voor de wildcard. Joe, uit Brighton, is een speler uit de jeugdselectie afdeling Zuid en mocht op basis hiervan ook deelnemen aan de Winmau World Masters, een kans die alleen is weggelegd voor toptalenten.

Met Joe bestaat het deelnemersveld nu uit 4 jeugdige topdarters. Nog twee te gaan en dan op 31 oktober de loting. De zes jeugdspelers gaan spelen in twee poules van elk 3 spelers en de uiteindelijke poulewinnaars spelen op zondag 9 december de finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands