PDC

Jermaine Wattimena weet niet te winnen, Phil Taylor en Alan Norris naar 2e ronde

Jermaine Wattimena zal geen goede herinneringen overhouden aan zijn 1e ronde partij tegen Daryl Gurney, met set standen van (0-3, 1-3, 3-1, 1-3 ) verloor hij met 1-3 van Daryl Gurney.   Jermaine kwam al snel kansloos achter met 0-2 in sets. Daarna leek Wattimena vrijuit te gaan spelen wat resulteerde de winst in de 3e set met (3-1) en zich toch weer een beetje terug in de wedstrijd leek te spelen. De eerste leg in de 4e set pakt Jermaine ook meteen en dat gaf de burger toch wel wat meer moed, maar helaas was die moed van korte duur want het was toch weer Gurney die vervolgens 3 legs oprij wist te winnen en daarmee de wedstrijd definitief naar zich toe trok.

Phil Taylor heeft op een zeer overtuigende manier de 2e ronde bereikt, hij had werkelijk geen kind aan de Australiër David Platt die zich eerder op de avond wist te plaatsen voor deze wedstrijd door in een voorronde wedstrijd John Bowles te verslaan met 2-0. Maar tegen Phil The Power Taylor was hij nog niet tegen opgewassen het werd een simpele 3-0 overwinning voor the power. Kevin Painter zal de volgende tegenstander worden van Taylor.

Alan Norris heeft zich via een fantastische wedstrijd weten te plaatsen voor de 2e ronde. Alan Chuck Norris wist een 0-2 in sets achterstand om te buigen naar een 3-2 overwinning en plaatst zich dus voor de 2e ronde. in deze 2e ronde zal hij moeten uitkomen tegen de winnaar van Raymond van Barneveld en Robbie Green.

John Bowles (88.96) 0 – 2 David Platt (86.92) (voorronde)
Jermaine Wattimena (91.9)  1 – 3  Daryl Gurney (96.85)
John Michael (86.05) 3 – 2 Alan Norris (91.61)
Phil Taylor (101.6) 3 – 0 David Platt (86.94)