PDC

Inzet vanavond de titel en £ 250.000,00

De dag van de waarheid, de finaledag van de Betway Premier League 2017. In the O2 te Londen spelen vanavond de vier over gebleven spelers voor de titel en de hoofdprijs van £ 250.000,00. Wie zal de bokaal en de cheque aan het eind van de avond omhoog steken? Wordt het wederom een triomf voor Michael van Gerwen? Of snijdt Gary Anderson, die tegen Michael speelt in de eerste wedstrijd van de avond, hem de pas af?

En dan is er nog ‘het duveltje in het doosje’, Phil Taylor. Bezig aan zijn laatste Premier League en tegen de verwachting in toch geplaatst bij de laatste 4. Zien we nog een keer ‘Power darts’ en sluit deze dartgigant dit hoofdstuk af met een titel? Daarvoor moet hij wel langs Peter Wright komen, zijn tegenstander in de tweede partij van de avond. Is Taylor conditioneel sterk genoeg om in een best of 19 als eerste de 10 legs binnen te halen?

De finale, tussen de winnaar van van Gerwen tegen Anderson en de winnaar van Wright tegen Taylor wordt dan aansluitend gespeeld over best of 21 legs.

De indeling van vanavond:

The O2 – Londen   Play off    
Pos  Player   Player   score
1 Michael van Gerwen Gary Anderson
2 Peter Wright Phil Taylor
 Finale
Pos  Player Player    score
1
error: © Prodarts Europe - the Netherlands