WDF/BDO

Inschrijving voor MariFlex Open 2013 vandaag van start

Vanaf heden is het weer mogelijk om je aan te melden voor het 7de MariFlex Open Darts toernooi. Het toernooi dat plaats gaat vinden in het weekeinde van 15 tot en met 17 maart 2013 is na de Dutch Open het grootste internaal open toernooi in Nederland. Het singeltoernooi is WDF / BDO en Zuiderduin Masters geranked en de totaal prijzenpot voor het toernooi is ruim € 17.700,00. Tevens ontvangen de winnaars van het heren- dames en junioren singeltoernooi een startbewijs voor deelname aan Zuiderduin Masters 2013.

Het is een karakteristiek toernooi waar naast darts ook voetbal een belangrijke plaats inneemt. MariFlex, als shirt sponsor van Sparta Rotterdam ,organiseert traditiegetrouw op de vrijdag voorafgaande aan dit toernooi altijd een vriendschappelijke voetbal wedstrijd, Engeland vs Nederland, met in de teams een aantal vooraanstaande dartsspelers.

De dartstoernooien staan gepland op zaterdag 16 ( de koppeltoernooien ) en zondag 17 maart ( de singeltoernooien) en na het succes van vorig jaar is voor 2013 wederom gekozen voor het Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9 te Vlaardingen.

Alle informatie over het toernooi, het inschrijfformulier en informatie over hotels is na te lezen op de website voor dit evenement, http://www.mariflexopen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands