WDF/BDO

Inschrijving Open Antwerpen sluit op 1 augustus

In het weekend van 12 tm 14 Augustus zal weer het jaarlijkse Open Antwerpen gehouden gaan worden, dit evenement zal dan voor de 29x gehouden gaan worden. Net zoals vorige jaren zal het ook dit jaar weer gehouden gaan worden in de “Belgica Loods” van de Royal Yacht Club in Antwerpen. Open Antwerpen heeft een prijzen pot van in totaal 13.500 euro, tevens zullen er ook weer de nodige punten te verdienen zijn voor de verschillende ranglijsten, zoals de Finder Darts Masters, Brittisch Darts Organisation en de WDF ranglijst.

Voor de winnaars van de singles bij zowel de Heren als de Dames zal er een Winmau Ticket klaar liggen, tevens mogen zij ook mee doen aan het kwalificatie toernooi van het Lakeside World professional Championship, voor de winnaar van het G-Darten zal er  een WDDA Winmau Ticket klaarliggen.

Reden genoeg dus om af te rijzen naar Antwerpen in het weekend van 12 tm 14 Augustus.

Het progamma is als volgt:

Op vrijdag 12 Augustus zal het mix koppel toernooi gespeeld worden, ook de poulefases voor de recreanten staan deze dag op het programma. Zaal open vanaf 18:30 uur. Aanvang 20:00 uur

Zaterdag 13 Augustus staan de Heren & Dames koppels op het programma ook het toernooi voor de G-Darters zal dan afgewerkt gaan worden op deze dag. Zaal open vanaf 9:30 uur aanvang toernooien 11:00 uur

Zondag 14 Augustus staan vanaf 10:00 uur de singles op het programma de heren, Dames, meisjes en Jongens zullen dan beginnen aan hun toernooi, ook zal er op deze dag verder gegaan worden met het recreanten toernooi. de zaal zal vanaf 09:00 uur open gaan.

Graag zien we u allen terug in Antwerpen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.open-anwerpen.be

error: © Prodarts Europe - the Netherlands