WDF/BDO

Inschrijving HAL Open Darts en HAL Masters in Venray geopend

Darts liefhebbers opgelet! Het is weer mogelijk je in te schrijven voor de HAL Open Darts en de HAL Masters. Deze twee BDO en Finder Darts Masters ranked toernooien staan komend jaar gepland op zaterdag 18 en zondag 19 maart en worden de voor de vierde keer gehouden in de Evenementenhal in Venray. Op beide dagen worden er singletoernooien gespeeld voor heren, dames, meisjes en jongens en de jeugdtoernooien tellen ook mee voor de WDF Youth ranking. Op beide dagen ontvangen de winnaars van de toernooien een startbewijs voor de Winmau World Masters en indien zij nog niet geplaatst zijn voor Lakeside spelen ze ook nog eens mee in het play off toernooi voor een startbewijs op de Lakeside World Pro.

De HAL Masters heeft nog een extra prijs voor de heren- dames en jongens singlekampioen. Zij krijgen namelijk ook een startbewijs voor deelname aan de Finder Darts Masters 2017 in Egmond aan Zee.

Iedereen die graag een pijltje gooit kan meedoen aan de toernooien, maar alleen spelers en speelsters die gerechtigd zijn om deel te nemen aan de Lakeside World Pro, Winmau World Masters en Finder Darts Masters kunnen aanspraak maken op de startbewijzen. Voor de punten en de startbewijzen dien je lid te zijn van een bij de WDF aangesloten lidorganisatie, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Darts Bond. Darters die lid zijn van de PDC/PDPA zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het evenement, www.halopendarts.nl 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands