NDB

Inschrijving Grand Slam of Darts kwalificatietoernooi gestart

ndbqualifier_01De inschrijving voor de NDB Grand Slam of Darts Qualifier is geopend! Wil jij kans maken om live op Sky Sports en voor het oog van duizenden uitzinnige dartfans een partij te spelen tegen Phil Taylor, Michael van Gerwen of Gary Anderson? Schrijf je dan nu in voor het kwalificatietoernooi dat op 18 oktober in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven zal plaatsvinden en maak kans op een startbewijs!

Wie mogen er mee doen?
Aan het kwalificatietoernooi mogen alle Nederlandse en Europese spelers deelnemen. Spelers uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn uitgesloten net als ‘Tour Card holders’ en ‘PDPA Associate Members’ (deelnemers aan Q-School of spelers die ‘associate membership’ hebben afgesloten). De BDO en NDB hebben een lijst van deze spelers ontvangen. Bij twijfel of je op de lijst voorkomt kun je contact opnemen met de NDB. Spelers die willen deelnemen dienen op 18 oktober 2015 zestien jaar of ouder te zijn.

Hoe kun je je inschrijven?
Inschrijven is mogelijk door hier te klikken en alle velden in te vullen en vervolgens direct te betalen via Ideal. U krijgt een bevestigingsmail na een succesvolle inschrijving.

Wat valt er te winnen?
Twee spelers zullen zich plaatsen voor de ‘Singha Beer Grand Slam of Darts 2015’ welke plaats zal vinden van 7 t/m 15 november in de ‘Wolverhampton Civic Hall’ te Engeland. De ‘Singha Beer Grand Slam of Darts’ is een lucratief toernooi waar naast de 24 PDC spelers dus ook 8 BDO spelers aan deel zullen nemen. Vorig jaar kende dit prestigieuze toernooi een totale prijzenpot van maar liefs 400.000,- pond met 100.000 pond voor de winnaar.

Waar en wanneer?
Het kwalificatietoernooi zal plaatvinden op 18 oktober in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Exacte tijden hangen af van het aantal inschrijvingen en zullen t.z.t. bekend worden gemaakt op deze website. U kunt er rekening mee houden dat het kwalificatietoernooi in de ochtend zal beginnen met het streven om in de vooravond de winnaars bekend te kunnen maken. Voor toeschouwers is de entree gratis.

Adres en route locatie:
HOTEL NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Eindhoven – The Netherlands

Het hotel NH Conference Centre Koningshof is natuurlijk bekend bij met de dartssport aangezien hier vele jaren de Dutch Open Darts werd georganiseerd. Vanaf de bushalte voor het hotel kunt u naar het vliegveld en het station van Eindhoven reizen. Het hotel ligt op slechts 15 minuten met de bus van Eindhoven en binnen 10 minuten bent u op de luchthaven. Het ligt dicht bij de A76 en de A2, waarover u naar Antwerpen, Amsterdam en Maastricht kunt rijden. Het hotel heeft 509 kamers en biedt veel kamertypen, voldoende mogelijkheden dus om te blijven overnachten.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands