PRODARTS EUROPE

Ingo Kaminsky slaat keihard toe op 9de Road to the Winmau toernooi

Een klinkende toernooizege voor Ingo Kaminsky op zondag 7 oktober in café zaal ’t Haspeltje te Zevenaar waar het negende toernooi werd gespeeld van de Road to the Winmau ranking. Ingo speelde de hele dag al superieur en kwam ook als ongelagen groepswinnaar uit de poule fase. Zijn gemiddelde was nog niet beneden de 23 geweest en dat zou ook zo blijven wat later bleek. In de halve finale was Mark Nieuwboer dan ook geen partij voor Ingo. Met 3-0 werd er gewonnen waarmee de finale was berreikt.

In de finale kwam ook Jess van de Kamp. Gezien de dag ook terecht, Jess eindigde namelijk als tweede in de poule met slechts 1 verloren wedstrijd en dat was tegen Ingo. Om in de finale te komen moest er natuurlijk eerst nog gewonnen worden van Fons Hardeman in de halve finale. Fons had die dag moeite op gang te komen maar in de halve finale was het gevoel er in eens wel en zo werd het nog een boeiende partij voor de tweede finale plek.

Pas in de laatste leg na een moeizaam begin maakte Jess het winnende derde punt voor zijn finale plaats. De finale begon verrassend. Niet Ingo maar Jess dicteerde de partij en stond na 3 legs voor met 3-0. Nog 1 punt verwijderd van de toernooizege, maar dat punt kwam voor Jess niet meer voorbij.

Na een ongelooflijk sterke inhaalrace en een spannende laatste leg waarin beiden op de winnende dubbel stonden te schutteren wist Ingo na 16 darts voor een dubbel de partij te winnen. Ook Jess had zijn kan maar hij miste in totaal 10 darts voor de winst.

Inmiddels is de ranking weer bijgewerkt. Klik hier voor het overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands