PDC

In laatste groepsfase Grand Slam nog veel mogelijk

Vanavond 20:00 uur is de start van de laatste groepsfase in het William Hill Grand Slam of Darts toernooi. De groepen E tot en met H komen dan voor hun laatste wedstrijden in actie en in alle 4 de groepen kan er nog van alles gebeuren. In groep E, de groep met Taylor hebben Mervyn King en Steve Beaton even veel punten en een gelijk leg verschil. Beaton treft James Hubbard en heeft op papier de beste kansen. King speelt tegen Taylor, maar onderschat Mervyn nooit. Winnen ze alle twee dan is het legs saldo bepalend. Spannend dus in deze groep.

In de volgende groep F staan Magnus Caris en Wes Newton in punten gelijk maar met 1 leg meervoor Newton. Newton speelt tegen Barrie Bates en Caris heeft Paul Nicholson als laatste tegenstander aan het eind van de avond.

John Part heeft in groep G de beste papieren.  Hij en Jan Dekker hebben 2 punten maar Jan heeft twee legs meer voor dan Part. Nu speelt John Part eerst tegen Arron Monk en moet Jan Dekker later tegen Mark Webster. Mocht Part verliezen dan moet Jan er voor zorgen dat zijn leg verschil altijd beter blijft als dat van Part en Monk indien hij zou verliezen.

In de laatste groep gaan Co Stompé en Martin Phillips in een onderlinge partij uitmaken wie zich plaatst bij de laatste 16. De winnaar gaat namelijk dus dat wordt echt een spannende match.

Hieronder het schema voor vanavond:

tijd speler 1 vs speler 2 uitslag
20:00 Adrian Lewis Vincent van der Voort  5 – 2
20:30 Wes Newton Barrie Bates  5 – 1
21:00 Steve Beaton James Hubbard  5 – 2
21:30 John Part Arron Monk  5 – 3
22:00 Co Stompé Martin Phillips  2 – 5
22:30 Phil Taylor Mervyn King  5 – 3
23:00 Mark Webster Jan Dekker  5 – 3
23:30 Paul Nicholson Magnus Caris  5 – 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands