WDF/BDO

Harms en Kist zorgen voor mega boost op Dutch Open

Ingezonden persbericht Nederlandse Darts Bond :                                        

Nederlandse Lakeside helden naar de Dutch Open. Inschrijving nogmaals verlengd! 

Afgelopen week wisten Lakeside debutanten Wesley Harms en Christian Kist de dartswereld te verrassen. Op sensationele wijze wist Wesley Harms de halve finale te bereiken door Martin Phillips, Robbie Green en Paul Jennigs uit te schakelen. In de halve finale stuitte hij op Tony O’Shea die een Nederlandse finale voorkwam. Het lukte qualifier Christian Kist wel om de finale te bereiken, hij kende een fantastische week en wist Jan Dekker, Geert de Vos, Alan Norris en Ted Hankey uit te schakelen.

De Nederlandse Lakeside helden zullen aanwezig zijn op de Dutch Open Darts, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. 

De media aandacht van afgelopen dagen heeft voor een boost op de inschrijvingen van de Dutch Open gezorgd. Omdat de inschrijvingen binnen blijven stromen heeft de Nederlandse Darts Bond besloten om de inschrijving voor de laatste keer te verlengen tot vrijdag 20 januari 12.00 uur. Naast de Nederlandse toppers bevinden zich onder de inschrijvingen voor de 34e editie zowel de winnaars van vorig jaar, Martin Adams en Trina Gulliver, maar ook bekende namen als Tony O’Shea, Darryl Fitton, Scott Waites, Ross Montgomery, Anastacia Dobromyslova en Francisca Hoenselaar. Het is alweer zes jaar geleden dat een Nederlander de Dutch Open titel wist te pakken, Raymond van Barneveld deed dit in 2006. 

Dus schrijf je in via www.dutchopendarts.nl en maak kans om de Lakeside helden te treffen.

De Dutch Open is uniek in zijn soort. Het is een open toernooi, waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands