FINDER MASTERS

HAL Masters kampioenen ontvangen startbewijs voor Finder Darts Masters 2017

 

Zondag 19 maart heeft  in de Evenementenhal  Venray het HAL Masters 2017 plaatsgevonden. Één  van de  internationale dartstoernooien van de Finder Darts Masters ranking en het toernooi waar de winnaars bij de heren, dames en junioren een startbewijs winnen voor deelname aan de Finder Darts Masters. Dit jaar ging het startbewijs voor het herentoernooi naar de Noord-Ier Kyle McKinstry die de finale won van Wesley Harms.

Voor de tweede keer op rij greep Wesley naast de titel, vorig jaar verloor hij de finale van Darius Labanauskas. Kyle McInstry gaat in december zijn debuut maken op het wereldpodium van de Finder Darts Masters, dat van 8 t/m 10 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Lorraine Winstanley won de finale van het damestoernooi door een klinkende 2-0 overwinning op haar landgenote Deta Hedman.

Jeugdspeler Wessel Nijman won de finale van het toernooi voor junioren en ontving ook een startbewijs voor deelname aan het Finder Darts Masters Youth Tournament .

Deze spelers zijn nu toegevoegd aan de lijst met deelnemers voor 2017. Op deze lijst staan reeds Glen Durrant en Anastasia Dobromyslova, de winnaars van de Finder Darts Masters 2016, die de komende editie hun titel komen verdedigen.

Meer informatie over de Finder Darts Masters  kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie  over de kaartverkoop die inmiddels is gestart. Ook vindt u op deze site informatie over aantrekkelijke hotelarrangementen.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands