PDC

‘Grote jongens’ laten het afweten

In de laatste twee wedstrijden van de eerste Grand Slam of Darts avond kwamen nog twee grote namen van het PDC circuit in actie, Gary Anderson en Terry Jenkins. Beide spelers kwamen uit tegen een debutant op dit podium, Nigel Heydon en Justin Pipe. De laatste speler, Justin Pipe, is echter de man in vorm want hij won 3 Players Championships in een maand.

Gary Anderson speelde de voorlaatste wedstrijd en naam daarin een 2-0 voorsprong. Zijn ervaring tegen debutant Heydon moest hem toch naar een ruime overwinning leiden, maar het tegendeel was waar. De vaart was er in een keer uit bij Anderson, begon veel te missen en 3 legs later stond hij 3-2 achter. In leg 6 kwam Gary nog wel langszij maar gezien zijn spel was de latere 5-3 overwinning van Nigel Heydon terecht.

Terry Jenkins in de laatste partij had te maken met de man in vorm. En Terry al lang niet meer in zijn goede doen en laten kon dan ook niet antwoorden op het sterke spel van Pipe, die Jenkins meer naar zijn pijpen liet dansen. Justin won dan ook vier legs op rij voordat Terry een punt wist te scoren.

Zijn enige punt want in legs 6 was het over en uit.

Standen:

Gary Anderson – Nigel Heydon 3 – 5

Terry Jenkins – Justin Pipe 1 – 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands