WDF/BDO

Grootste dartsfeest van de wereld in volle gang

doopenvanstart_01De 36ste editie van de Dutch Open Darts is van start gegaan in de Bonte Wever Assen ! Voor de eerste keer is gekozen voor de locatie en door de internationale  successen van diverse Nederlandse darters een flinke toename van het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar. Aan het heren single toernooi doen in totaal 2434 darters mee en bij het dames single toernooi verschijnen 279 dames aan de oche. Verder verwelkomen we 1014 herenkoppels en 120 dameskoppels. Al met al dus geweldige aantallen! Tussen al deze inschrijvingen vinden we ook de internationale en nationale top terug.

Zo zullen de titelverdedigers Scott Waites en Trina Gulliver aanwezig zijn, maar zien we ook de Lakeside finalist Alan Norris en Zuiderduin kampioenen James Wilson en Aileen de Graaf terug. Vanzelfsprekend zijn er ook vele andere topspelers aanwezig zoals Tony O’Shea, Martin Adams, Darryl Fitton, Jan Dekker, Wesley Harms en misschien wel de meest bekendste naam; Co Stompé!
Het finale programma op zondag zal vanaf 13.00 uur volledig live te zien zijn op TV Drenthe en middels een live stream op de website van RTV Drenthe en uiteraard ook op de website van de Dutch Open Darts. Daarnaast zullen de dames en heren finales vanaf 16.15 uur ook live te zien zijn op Eurosport!  Natuurlijk is ook iedereen welkom om het grootste dartsevenement ter wereld van dichtbij mee te maken. Toegangskaarten zijn uitsluitend tijdens het evenement verkrijgbaar aan de receptie van de Bonte Wever.

Dat het gezellig gaat worden is zeker! Zo zal er live entertainment verzorgd worden in de overdekte horecas traat en zal Radio Continu op vrijdag en zaterdag live gaan uitzenden vanuit de Bonte Wever. Natuurlijk zijn er weer verschillende stands aanwezig voor leuke darts artikelen en waar je weer kunt ‘bullen’ voor onze maatschappelijke partner KiKa.

Overige praktische informatie!
Vrijdag: Koppeltoernooi begint om 12.00 uur.
Zaterdag: Singletoernooi begint om 11.30 uur.
Zondag: Finaleprogramma begint om 13.00 uur.
Voor meer praktische informatie bezoek: www.dutchopendarts.nl Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter (www.twitter.com/DOdarts) en op Facebook (www.facebook.com/DutchOpenDarts).

error: © Prodarts Europe - the Netherlands