PDC

Grand Slam of Darts: Scott Mitchell dendert over Adrian Lewis heen.

Scott Mitchell Heeft gisteren Adrian Lewis compleet gedeclasseerd. Hij versloeg the Jackpot met overtuigende cijfers 5-1.  Mitchell noteerde een gemiddelde van 107.78 en een check out percentage van 60%. Daarmee liet de BDO speler duidelijk zien dat met hem rekening dient te worden gehouden. Benito van de Pas kwam gisteren met de schrikvrij, hij verspeelde een riante voorsprong van 4-1 en zag Chris Dobey terug komen naar 4-4. Gelukkig voor van de Pas werd hij op tijd wakker en kon hij de partij alsnog naar zich toe trekken met 5-4.

Dan de wedstrijd waar velen toch wel voor gingen zitten het duel tussen Gary Anderson en de nummer 1 van de BDO Glen Durrant. Het werd een fantastische wedstrijd, want beide heren gaven elkaar 0,0% ruimte. Beide heren hielden hun eigen leg continue waardoor het uitliep op een alles en beslissende leg. Uit eindelijk was het dan toch Gary Anderson die een break wist te forceren en tevens ook zo de wedstrijd naar zich toe trok het werd 5-4.

Michael van Gerwen die moest het opnemen tegen toch wel een legendarische speler zijn naam Martin, Wolfie, Adams. Helaas voor de wedstrijd kwam Martin Adams geen enkele moment in zijn eigen ritme en spel waardoor het een eenzijdige wedstrijd werd die werd gewonnen door MVG. Klein smetje op deze wedstrijd was toch wel het interview dat Michael van Gerwen na afloop gaf voor de camera`s van RTL 7. Op de vraag of Michael het een eer vond en mooi vond om tegen Martin Adams te spelen was zijn antwoord volkomen respectloos naar Adams toe.

Michael antwoorden als volgt “nou ik vond er helemaal niks aan om tegen die man te spelen. Iemand die alleen maar staat te lachen als die een leg verliest hoort hier niet te zijn. Ik vraag me ook af wat hij hier komt doen dan”

Alle overige uitslagen van gisteravond vind u hieronder.
Brendan Dolan – Max Hopp (A)  5-4
Alan Norris – Nathan Derry (E)  4-5
Ian White – Darren Webster (D)  5-3
Benito van de Pas – Chris Dobey (H)  5-4
Phil Taylor – Darryl Fitton (D)  5-1
Gary Anderson – Glen Durrant (E)  5-4
Michael van Gerwen – Martin Adams (A)  5-2
Adrian Lewis – Scott Mitchell (H)  1-5

error: © Prodarts Europe - the Netherlands