PDC

Grand Slam of Darts: Jamie Hughes walst over Dave Chisnall.

BDO speler Jamie Hughes heeft zich weten te revancheren ten opzichte van gisteren. Stond hij gisteren tegen James Wade met 3-0 voor maar gaf hij de wedstrijd alsnog uit handen met 3-5. Vandaag wist Jamie het wel af te maken tegen Chisnall kwam hij met 3-1 voor en gaf deze voorsprong niet meer uit handen het werd zelf een dikke overwinning met 5-1. Jamie Hughes noteerde een gemiddelde van 106.32, en wist de dubbels zeer sterk te vinden want ook daar scoorde hij een dikke 50% op.

Lakeside kampioen Scott Waites wist ook vandaag niet te winnen, gisteren werd het nog 3-5 tegen Robert Thornton. vandaag verloor Scotty to Hotty met 2-5 van Gerwyn Price. En zo weten we wel zeker dat Waites niet zijn 2e Grandslam zal gaan winnen.

Dan Jeff Smith Lakeside finalist van 2016 wist zijn 2e wedstrijd wel te winnen hij versloeg Ted Evetts met 5-4 en houd de deur open naar een eventuele 2e ronde. De Belg Dimitri Van den Bergh leek op een vrij eenvoudige overwinning af te streven tegen Robert Thornton het werd heel snel 3-0 voor de jonge Belg. Maar Thornton toonde veerkracht en kwam terug naar 3-3. Het word vervolgens 4-4  en een beslissende 9e leg moest eraan te pas komen, het is Thornton die de winst pakt en zo ook zijn 2e wedstrijd wint 5-4.

Het Nederlandse onderonsje tussen Raymond van Barneveld en Danny Noppert werd beslist in het voordeel van Raymond van Barneveld hij won de clash met 5-2. Danny Noppert won gisteren met 5-3 van Mensur Suljovic en heeft dus nog steeds grote kans om die 2e ronde te behalen.

Alle uitslagen van deze middag gespeelde wedstrijden op een rijtje

Ted Evetts – Jeff Smith (C)  4-5
Mensur Suljovic – Nathan Aspinall (F)  5-3
Gerwyn Price – Scott Waites (B)  5-2
Dave Chisnall – Jamie Hughes (G)  1-5
Robert Thornton – Dimitri Van den Bergh (B)  5-4
James Wade – James Wilson (G)  5-3
Raymond van Barneveld – Danny Noppert (F)  5-2
Peter Wright – Simon Whitlock (C) 5-0

error: © Prodarts Europe - the Netherlands