PDC

Grand Slam Of Darts: Danny Noppert verrast Mensur Suljovic.

De Grand Slam of Darts 2016 wordt in het Engelse Wolverhampton geopend door de groepen B, C, F en G. Van iedere poule plaatsen de beste twee zich voor de knock-outfase. Deze middag kwam 2 Nederlanders en 1 Belg in actie namelijk Danny Noppert, Raymond van Barneveld, en Dimitri Van den Bergh. De grootste verassing kwam toch wel op naam deze middag van Danny Noppert de jonge fries wist op overtuigende wijze de Oostenrijker Mensur Suljovic te kloppen met 5-3. 

Noppert debuteert op de Grand Slam of Darts en laat zich duidelijk zien in de eerste leg die hij meteen op zijn naam schrijft. In de 3e leg begint hij met een 180’er. Daar kwam ook nog een 177-score overheen, met een 86-finish pakt hij met een 11-darter deze 3e leg. in de 8e leg weet Noppert een 78-finish te gooien via tops en zorgt voor een verrassende zege.

De andere Nederlander Raymond van Barneveld had geen kind aan Nathan Aspinall het werd maar liefst 5-1 voor de hagenaar. Ook de Belg Dimitri Van den Bergh wist zijn eerste wedstrijd op deze Grand Slam of Darts te winnen hij versloeg Gerwyn Price met 5-4.

Alle overige uitslagen ziet u hieronder van deze middag.

Gerwyn Price – Dimitri Van den Bergh (B) 4-5
Simon Whitlock – Ted Evetts (C) 5-1
Dave Chisnall – James Wilson (G) 2-5
Mensur Suljovic – Danny Noppert (F) 3-5
Robert Thornton – Scott Waites (B) 5-3
Raymond van Barneveld – Nathan Aspinall (F) 5-1
James Wade – Jamie Hughes (G) 5-3
Peter Wright – Jeff Smith (C)  5-1

error: © Prodarts Europe - the Netherlands