WDF/BDO

Gokken op vertrekkende BDO spelers

Drukke dagen voor de Engelse bookmakers met al die dartoernooien op dit moment gespeeld of in aantocht. Maar of dit nog niet druk genoeg is heeft William Hill er een optie bijgenomen. Bij dit wedkantoor kun je namelijk gokken op de mogelijke overstap van spelers uit het BDO circuit naar de PDC in de komende periode. Dean Winstanley staat op 8 / 13 en Scott Waites op 5 / 6. Zelfs Ted Hankey heeft een notering van 4  /1. Op diverse forums van wedkantoren wordt er al druk over gespeculeerd. Een persoon was  teleurgesteld dat er geen optie was voor niet overstappen.

Deze persoon was er heilig van overtuigd dat Scott Waites niet overstapt naar de PDC en had als die optie er was geweest al zijn geld bij de bank van Engeland hebben gehaald en hierop gezet om zo schat hemeltje rijk te worden. Maar laten we eerst maar eens gaan kijken wat of de Lakeside dit jaar weer brengt.

Deze jongen is er zo goed als klaar voor. Heb de gebruikelijke perskamer medicijnen ingeslagen en zoetwaren om de tijd in Lakeside Country Club zo aangenaam mogelijk te maken. Nog een paar dagen en dan op weg naar in mijn ogen nog steeds het toernooi met de beste darts charme van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands