JEUGDCORNER

Geen titels voor Nederlandse jeugdspelers in Polen

polenlogoDit weekeinde waren er in Police, Polen ook 3 Nederlandse jeugdspelers actief in de jeugdtoernooien. Levy en Kyana Frauenfelder en Lars Fransen hadden de reis naar Polen ook gemaakt en deden beide dagen mee. Helaas voor deze drie geen finale of titel. Tijdens dit weekeinde was de Engelse jeugdspeler Joshua McCarthy de beste, hij won zowel het Polish Open als de Police Masters en het meisjes toernooi werd door Russische jeugdspeelsters gedomineerd.

De eerste dag tijdens het Polish Open bereikte Kyana Frauenfelder de halve finale waar de met 3-1 verloor van de Russische Anastasia Klochek. Lars Fransen sneuvelde de eerste dag in de kwartfinale, ook hier was een Russische speler, Nikita Zheltonosov de betere speler. Diezelfde Nikita verloor later de finale van Joshua McCarthy en ook de tegenstandster van Kyana, de Russische Anastasia Klochek won die dag het toernooi door haar landgenote Lidia Koltsova te kloppen.

Op zondag haalde Kyana de finale ronde niet want zij werd derde in de poule en ook Levy kwam net zoals op zaterdag niet door de poulefase. Voor Lars was wederom de kwartfinale het eindstation.  De Zweedse Sarah Rosen speelde de meisjesfinale tegen de runner up van zaterdag, Lidia Koltsova en verloor deze met 4-2. Joshua McCarthy won ook de tweede finale. Nu was zijn tegenstander de Slowaak Erik Poljak die alleen de tweede leg wist te winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands