FINDER MASTERS

Finder Darts Masters Youth Tournament krijgt extra internationaal tintje

Het deelnemersveld van de Finder Darts Masters 2016 is compleet. De namen van de 24 spelers  aan het herentoernooi, de 6 voor het damestoernooi  en sinds vandaag ook het complete deelnemersveld aan het jeugdtoernooi  zijn bekend. Er ontbraken nog twee spelers aan het jeugdtoernooi en deze zijn zojuist bekend geworden. Twee internationale dartstalenten zijn toegevoegd , de  16-jarige Owen Maiden uit Engeland en de 17-jarige Jordan Thomas uit Wales. Hierdoor heeft het jeugdtoernooi een extra internationaal tintje gekregen.

Binnenkort is de loting waarbij  de heren verdeeld worden over 8 poules van elk drie spelers met per groep een geplaatste speler als groepshoofd.  Het damestoernooi telt twee groepen met elk 3 speelsters en per groep is de geplaatste dame groepshoofd.

De jeugd begint ook met een poulefase met 2 poules van 3 spelers, hier is geen speler geplaatst.

De Finder Darts Masters wordt  van 9 tot en met 11 december gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee en voor meer informatie over de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelarrangementen kunt  u  terecht op www.findermasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands