FINDER MASTERS

Finder Darts Masters ranking weer compleet

De Finder Darts Masters ranking voor 2015 – 2016 is weer compleet nadat het Top of Ghent  was weggevallen. Het toernooi dat het Top of Ghent vervangt in de Finder Darts Masters ranking wordt het Swiss Open 2016. De komende editie van het Swiss Open wordt gehouden van 3 tot en met 5 juni 2016 in het Zwitserse Lausen en wordt door vele internationale toppers bezocht. Met het Swiss Open is het aantal toernooien opgenomen in de Finder Darts Masters weer terug op het oude niveau van 16.

Twee van de in de ranking opgenomen toernooien, het Open Frankrijk en het Open Luxemburg, zijn inmiddels al gespeeld en het derde en vierde toernooi, Open Tsjechië en Sunparks Masters, staan komende maand november op de agenda.

Voor een compleet overzicht van alle toernooien die zijn opgenomen in de Finder Darts Masters ranking en overzichten van de huidige stand op de ranking kunt u terecht op de pagina DEELNEMERS op de website van de Finder Darts Masters, www.findermasters.nl

De aankomende editie van de Finder Darts Masters wordt gehouden van 4 tot en met 6 december in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Voor een overzicht van de deelnemers aan dit toernooi  of informatie over  kaartverkoop  en aantrekkelijke hotelarrangementen kunt u ook terecht op deze website.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands