FINDER MASTERS

Finder Darts Masters dames deelnemersveld compleet

Het deelnemersveld van de Finder Darts Masters voor dames is compleet. Vandaag hebben de organisatoren besloten de laatste wildcard voor het damestoernooi te geven aan de in Engeland woonachtige Russin, Anastasia Dobromyslova. Anastasia, drievoudig Lakeside World Champion en tweevoudig Zuiderduin Masters Champion, derde op de Finder Darts Masters 2016 ranking en vierde op de wereldranking van de BDO, zal een geduchte tegenstander  zijn voor de andere vijf deelnemende dames: Aileen de Graaf, Deta Hedman, titelverdedigster Fallon Sherrock, Lisa Ashton en Sharon Prins.

Binnenkort is de loting voor de komende editie van de Finder Darts Masters die  van 9 tot en met 11 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dan worden de dames over twee poules van 3 verdeeld met Aileen de Graaf als groepshoofd  in poule 1 en Deta Hedman als  groepshoofd in poule 2.

Een overzicht van alle deelnemers aan de Finder Darts Masters en informatie over het bestellen van kaarten en/of boeken van hotelarrangementen vind u hier >

error: © Prodarts Europe - the Netherlands