WDF/BDO

Finder blijft sponsor Zuiderduin Masters tot en met 2014

Aan de vooravond van het top 24 toernooi de Zuiderduin Masters nog een opsteker. Je kan wel zeggen dat er een hele mooi kroon wordt  gezet op het 10 jarig jubileum van de Masters, het  langst lopende wereldtop darts toernooi in Nederland.  Onlangs werd het toernooi al verrijkt met een nieuwe sponsor. Deze neemt de prijs voor zijn rekening voor de speler die de negen perfecte darts weet te gooien tijdens het toernooi. Vandaag is daar nog eens een kroon overheen gezet. Finder , specialist in relaistechniek uit Amsterdam, en sponsor van de Zuiderduin Masters vanaf  het eerste uur,  heeft namelijk het sponsor contract voor de Zuiderduin Masters verlengd. Finder is al jaren nauw met de dartssport betrokken als sponsor van ondermeer Martin Adams en Trina Gulliver, twee iconen uit de sport die verder geen introductie nodig hebben.

Martin Eijsink, directeur van Finder Relais Nederland B.V. en de organisatoren van de Zuiderduin Masters zijn overeengekomen dat Finder tot en met 2014 als sponsor verbonden blijft aan dit fameuze dartstoernooi.

De Zuiderduin Masters, met een toernooi waaraan de beste 24 heren uit het dartscircuit meedoen, een top 6 damestoernooi en, met ingang van deze editie, een jeugdtoernooi met 6 zeer talentvolle spelers zal zeker tot en met 2014 gehouden worden in hotel Zuiderduin. De organisatoren zijn dan ook erg verheugd dat Finder het toernooi  de komende jaren weer een warm hart toedraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands