OVERIG NIEUWS

FF naar Steef Darts Masters is een gezellig darts avondje

ffmasters_01Onder de darters geen onbekende naam café FF naar Steef. In dit café werd  lange tijd actief darts gespeeld enna een onderbreking van ruim een half jaar heeft me de draad weer opgepakt en kan men in dit café weer volop een pijltje gooien. Na de heropening een paar weken geleden heeft de uitbater contact gezocht met Darts in Action omdat de wens bestond  darts in het café weer nieuw leven in te blazen. Inmiddels hangen er al twee dartborden in het café  en is donderdag 6 november de FF naar Steef Darts Masters ranking van start gegaan. Deze ranking kent in totaal 10 speelavonden en een finaledag en de toernooien zijn voor een ieder die graag een pijltje gooit toegankelijk. Of je nu geoefend darter bent of het gewoon leuk vindt af een toe een pijltje te gooien, je bent van harte welkom.

Op een ranking avond spelen jullie afhankelijk van de opkomst 501 best 0f 5 legs  in poules of direct knock-out.  Per avond spaar je voor een deel van het prijzengeld dat er te winnen is. Iedere avond dat je meedoet betaal je € 5,00  inschrijfgeld en al het inschrijfgeld samen is de totale prijzenpot die op de finaledag verdeeld wordt. Iedere avond dat je komt krijg je ook 10 Europunten. Deze punten bepalen het deel dat je ontvangt van je gewonnen prijzengeld.

Kom je alle 10 keer dan heb je 100 Europunten  =  100% van je gewonnen prijzengeld.  Kom je maar 6 keer dan heb je dus 60 Europunten en krijg je 60% van het prijzengeld dat je op de finaledag hebt gewonnen. Al het prijzengeld dat niet wordt uitbetaald maken we dan met alle darters die naar de finaledag zijn gekomen op aan de bar.

Het is dus niet noodzakelijk dat je iedere avond komt,en kun je toch meedoen aan de finale om een prijs te winnen. Maar de insteek van de FF naar Steef Darts Masters ranking is en blijft een gezellig avondje darts spelen met elkaar en misschien met aanwezige spelers en speelsters de mogelijkheid bekijken vanuit het café met teams te gaan deelnemen aan een dartscompetitie.

Iets voor jou kom dan op een speelavond voor 19:15 naar Hummelo, meld je aan en doe gezellig mee. De eerste avond is donderdag 6 november. Alle overige data vind je in onze DARTSTOERNOOIEN KALENDER op de homepage van deze website

error: © Prodarts Europe - the Netherlands