OVERIG NIEUWS

Evert Eck claimt derde Top Player Competitie wildcard

Winnaar van het derde TOP Darts Event heet Evert van Eck. Daarmee heeft Evert zijn deelname bewijs voor de Top Player Competitie in de wacht gesleept. Gisterenavond bleek weer eens dat de aanhouder altijd wint. In de voorgaande twee edities wilde het Evert maar niet lukken om de winst te pakken voor de zo fel begeerde wildcard, maar driemaal scheeps is scheepsrecht en op de derde avond van het Top Darts Event was het startbewijs voor hem.

Evert, die uitkomt voor dart team Oranjebar 8, wist afgelopen week al door te dringen tot de have finales. Gisterenavond was dat eindelijk de finale waarin hij het moest opnemen tegen “de Buurman” die uitkomt voor Oranjebar 1.  Maar Evert liet zich echter niet meer weerhouden want hij had zich voorgenomen dit  begeerde deelnamebewijs op te eisen.

In de finale werd Erik van Engeland met duidelijke cijfers teruggewezen en kon Evert lachend naar huis. Niet alleen “de Buurman” Erik van Engeland bleef ontgoocheld achter ook een grote groep darters uit Apeldoorn, van de Vrijbuiter gingen met lege handen naar huis.

Allen zijn nu aangewezen op de laatste mogelijkheid en die is maandag a.s. als het 4e en laatste TOP Dart Event wordt gespeeld waar het laatste deelnamebewijs voor de TPC is te winnen. Dat zal Evert van Eck een zorg zijn; hij is er zeker bij.

Uitslag 26 september: 1. Evert van Eck, 2. Erik van Engeland, 3. en 4. Ricardo Kingma en Mamoud Hasturk

Maandag 26 september a.s. zal het LAATSTE TOP Darts toernooi worden gespeeld in de Oranjebar te Mariahout.
Voor meer informatie http://oranjebar.nl/nl/top-player-competition-qualifier-2/ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands