PDC

European Darts Open zaterdagavond; Withlock als laatste bij de beste 16

edo-dusseldorf_zatavon_01De eerste 8 wedstrijden in de ronde voor een plaats bij de beste 16 werden vanmiddag gespeeld. Nog geen Nederlanders in actie die komen straks, maar wel de Belg Kim Huybrechts. Kim speelde tegen Stuart Kellett en klopte de Engelsman met ruime cijfers (6-1). Een andere interessante partij die middag was die tussen Ian White en Gary Anderson. White kan altijd verrassend uit de hoek komen en bij Gary loopt het of niet. Maar tegen White liep het wel voor Anderson en haalde met 6-3 de laatste 16. Canadees John Part werd weg gespeeld door Brendan Dolan.

Geen punt kreeg Part mee al was hij er in de zesde leg voor het eerst dichtbij. In de slotwedstrijd werkte Alex Roy een 3-0 achterstand weg en nam zelfs een 4-3 voorsprong op Robert Thornton. Op tijd kon the Thorn het roer weer overnemen om uiteindelijk met 6-4 te winnen.

Vanavond Raymond van Barneveld als eerste in actie tegen Kevin Painter, en dan zal het toch een paar tandjes hoger moeten dan gisteren. van Gerwen speelt in de voorlaatste wedstrijd tegen Wayne Jones en dat is ook een taaie tegenstander. Hieronder het overzicht van de wedstrijden in de tweede sessie voor een plaats bij de laatste 16.

LAATSTE 32    SESSIE 2    
Pos  Player   Player score  
1 Paul Nicholson James Wade 2 6
2 Wes Newton Colin Osborne 3 6
3 Andy Hamilton Andy Parsons  6  3
4 Adrian Lewis Richie Burnett  6 4
5 Raymond van Barneveld Kevin Painter  6  1
6 Phil Taylor Mervyn King  2  6
7 Michael van Gerwen Wayne Jones  6  5
8 Simon Whitlock Arron Monk  6  4

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands