PDC

European Championship: MVG door het oog van de naald.

Michael van Gerwen is heden avond door het oog van de naald gekropen in de wedstrijd tegen Simon Whitlock. van Gerwen kwam op een achterstand van 3-5, want betekende dat MVG 3 legs oprij moest winnen. Wat we al zo vaak gezien hebben bij onze landgenoot deed die nu wederom. Michael won 3 legs oprij en wist alsnog de wedstrijd winnend af te sluiten met 6-5

Jelle klaasen heeft zich weten te plaatsen voor de laatste 16 van het European Championship 2016. In zijn eerste ronde partij won hij zeer overtuigens van Steve west het werd 6-3 voor onze landgenoot.
The Cobra liep in no time naar een 5-0 voorsprong, maar na de break kwam west nog terug tot 3-5, maar daarna was het toch Jelle die er gewoon 6-3 van maakte.

De Belg kim Huybrechts wist zich voor eigen publiek niet te plaatsen voor de 2e ronde.Hij verloor met 3-6 van James Wilson. Kim zat geen moment echt in de wedstrijd en moest dus toezien hoe Wilson de wedstrijd naar zich toe trok.
Vorig jaar reikte Kim het totde 2e ronde waar hij verloor van Peter Wright, en nu dus James Wilson die de Belg al in de 1e ronde eruit knikkerd.

Peter Wright heeft zich eveneens weten te plaatsen voor de laatste 16, hij won met 6-5 van Justin Pipe maar van harte ging het allemaal niet.
Wright speelde vanavond een bizarre wedstrijd hij stond met 4-1 voor tegen Justin Pipe maar na de pauze werd het snel 4-5 voor Pipe. Wright weet vervolgens de volgende 2 legs alsnog te winnen en zo de wedstrijd naar zich toe te trekken. voor het interview met Peter Wright klik hier.

 

Jelle Klaasen (8) – Steve West  6-3
Kim Huybrechts (5) – James Wilson  3-6
Dave Chisnall (6) – Kyle Anderson  3-6
Mensur Suljovic (2) – Jermaine Wattimena  6-1
Peter Wright (3) – Justin Pipe  6-5
Alan Norris (7)  Phil Taylor  3-6
Michael van Gerwen (1) – Simon Whitlock  6-5
James Wade (4) – Gary Anderson  6-0

error: © Prodarts Europe - the Netherlands