JEUGDCORNER

Engelse jeugd troeft Duits jeugdkoppel af in finale

Helaas voor het Duitse team, maar ook in de finale van het mixed koppel toernooi werd er geen eerste prijs gewonnen. Max Hopp speelde eerder vandaag de finale singels tegen Jimmy Hendriks waarin hij verloor.

Nu, met aan zijn zijde  Ann Kathrin Wigmann, moesten Duitsland opnieuw genoegen nemen met de tweede plaats. Duitsland speelde de finale tegen de Engelsen Jake Jones en Fallon Sherrock. De laatste won de titel van het meisjes singeltoernooi maar kon ondanks de roes waarin ze zat toch nog geconcentreerd en gemotiveerd deze mixed koppelfinale spelen.

Het Duitse team wist in de derde leg een break te forceren tegen de Engelsen waardoor ze 2-1 voor kwamen. Daar bleef het even bij omdat de Engelsen daarna 3 legs op rij wonnen en 4-2 voor kwamen. In de zevende leg scoorden de Duitse spelers nog een derde punt maar hadden in de 8ste en negende leg geen antwoord op het sterke spel van de Engelsen die na de dubbel titel dames en dubbel titel heren ook hier de kroon spanden. Eindstand Engeland 6 – Duitsland 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands