WDF/BDO

Eindelijk erkenning voor jarenlange succesvolle carrière van O’Shea

Onlangs heeft de BDO de jaarlijkse ‘Personality of the Year Awards 2012’ uitgereikt aan enkele spelers en officials van de BDO. En daarbij heeft ‘Silverback’, Tony O’Shea dan eindelijk de kroon gekregen op zijn jarenlange en succesvolle dartcarrière. Tony, één van de iconen van de dartssport doet al jaren mee aan de wereldtop en was in 2009 en 2012 runner up van het prestigieuze dartsevenement, de Lakeside World Pro, maar dit was voor hem de allereerste maal dat hij deze belangrijke prijs in ontvangst kon nemen.

De prijs bij de dames ging naar Deta Hedman. Deta is in de laatste jaren uitgegroeid tot de sterkste dame in het damesdarts, waarin ze al jaren actief is. Ze kreeg in 1990 voor de allereerste keer deze prijs toegekend en ook in 1991, 1995,1996 en 2010 was zijn BDO Personality of the Year. Dit jaar krijgt ze voor de zesde keer deze prijs toegekend en is daarmee de eerste Engelse dame die deze Award al zoveel keren heeft gekregen.

De Awards voor de officials gingen naar Beryl Page uit Suffolk en Graham Toms uit Cornwall voor hun jarenlange inzet voor de BDO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands