PRODARTS EUROPE

Dubbel succes in Hummelo voor Harrie ten Holder

De Zeddamse Harrie ten Holder kan dit weekeinde zijn geluk niet op. Tot tweemaal toe wist Harrie in het Gelderse Hummelo toe te slaan tijdens 2 ranking toernooien. Vrijdagavond was hij al de beste van de FF naar Steef Darts Masters door in de kraker tussen hem en Herman Bobbink uit Brummen de zege naar zich toe te trekken en op zondag deed Harrie dit nog eens dik over tijdens de tweede editie van de Prodarts Europe Road to the Winmau ranking die traditie getrouw wordt gespeeld in café zaal FF naar Steef in Hummelo.

Ook op zondag ging de finalepartij tussen Harrie ten Holder en Herman Bobbink. En Herman was er natuurlijk, na vrijdagavond,  op gebrand de zaak weer even recht te zetten. Harrie was echter superieur in deze finale en klopte Herman met 5-1. Ondanks zijn tweede plaats werd Herman door het behaalde resultaat toch de nieuwe Road to the Winmau ranking aanvoerder.

De resultaten van Road to the Winmau 2 zijn verwerkt en de nieuwe stand  vind je hier >>

In de december maand geen Road to the Winmau ranking, de eerstvolgende is pas volgend jaar, en wel op 29 januari in café zaal FF naar Steef.

Wil je meer weten over de Road to the Winmau en hoe je mee kan gaan doen?  Kijk dan hier >>>

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands