WDF/BDO

Drie spelers plaatsen zich voor Finder Darts Masters 2015

finderstartbew_01Afgelopen zondag 22 maart werd in Venray het Hal Open Darts gehouden, een internationaal dartstoernooi dat is opgenomen in de Finder Darts Masters ranking (voorheen Zuiderduin Masters). Via deze ranking kunnen 16 heren en 2 dames zich rechtstreeks plaatsen voor het toernooi dat dit jaar op 4, 5 en 6 december wordt gehouden in Hotel  Zuiderduin te  Egmond aan Zee.3 winnaars van het Hal Open Darts ontvingen als extra prijs een direct deelnamebewijs voor de Finder Darts Masters. Dit geldt voor de winnaar van het heren single toernooi, de winnares van het dames single toernooi en de winnaar van het single toernooi voor jongens. 

De Engelsman Martin Adams won voor de tweede keer op rij de finale van het herentoernooi . Op indrukwekkende wijze troefde hij in 3 sets zijn landgenoot Scott Waites af. Aileen de Graaf won de finale van het damestoernooi en komt in december weer terug naar het Finder Darts Masters  podium om opnieuw een gooi te doen naar de titel. Vorige editie, toen nog Zuiderduin Masters,  verloor ze de finale van de Russische Anastasia Dobromyslova. Anastasia komt dit jaar ook naar  Egmond aan Zee omdat ze als titelverdedigster  is uitgenodigd voor de komende editie. Dit geldt ook voor de winnaar van het herentoernooi in 2014, de Engelsman Jamie Hughes.

Jeugdspeler Maikel Verberk won de finale van het toernooi voor jongens en debuteert in december op het wereldpodium van de Finder Darts Masters.

Binnenkort wordt de website voor de Finder Darts Masters gelanceerd en op dat moment staan ook alle details voor de kaartverkoop en hotelarrangementen online.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands