OVERIG NIEUWS

Drie op rij voor Benito

bvdpas_02Na Gino Vos lijkt nu ook Benito van de Pas zijn zinnen gezet te hebben op een reeks achtereenvolgende overwinningen in de Oranjebar Super Ranking. Deze week ging de dagoverwinning van het 4de ranking toernooi voor de derde achtereenvolgende keer naar de “180 Machine” uit Tilburg. Dinsdag 7 mei werd gestart met een deelnemersveld van 14 spelers en was het weer eens een echte mannenavond waarin natuurlijk werd begonnen met een groepsfase. Helaas hoorde nieuwkomer Oswin Streeden niet bij de acht spelers die doorgingen naar de kwartfinales. Daartoe behoorde wel Team Dennis dat met drie spelers vertegenwoordigt was, de Spaanse edelman Roncero, Hermie van Orsouw, Davy van de Zande, de verrassende Dave van de Lee en de veelvraat van de Pas als favoriet.

In de kwartfinales was het mooi om te zien hoe Dennis Gijsberts zijn spelers motiveert. Wouter Vaes was het slachtoffer en werd door zijn sponsor met 4-3 van het bord weggestuurd en heeft dus wat om over na te denken. Dennis kreeg in de halve finale echter geen kans van Davy van de Zande die zich via een 4-2 overwinning voor de finale plaatste en een stunt van Dennis voorkwam. De andere halve finale werd gespeeld tussen Braulio Roncero (ja ja, hij is het nog niet verleerd) en Benito van de Pas en hier werd alles uit de kast gehaald. Waarschijnlijk werd Braulio “een beetje moe” van al het geweld dat Benito liet zien en moest met 3-4 zijn meerdere erkennen in de international van de Pas.

De halve finale tegen Braulio was kennelijk een goede opwarmer voor Benito want in de finale liet hij Davy van de Zande geen enkele kans. Met maar liefst 5-0 pakte hij zijn derde dagzege in de 7e reeks van de Oranjebar Super Ranking en heeft hiermee de achtervolging op het record van Gino Vos ingezet.
Uitslag van speeldag 4:

1. Benito van de Pas 2. Davy van de Zande 3. Braulio Roncero en 4. Dennis Gijsberts.

De volgende Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op dinsdag 14 mei 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands