PRODARTS EUROPE

Dennis Sanders verovert koppositie Road to the Winmau ranking

Met nog twee toernooien te gaan is gisteren tijdens ’t Haspeltje Road to the Winmau ranking toernooi de koppositie terug veroverd door Dennis Sanders. Dennis, gisteren terug van een paar weken ‘zwangerschapsverlof’ liet zien de vorm nog niet kwijt te zijn. Ondanks alle drukte en spanningen die het tweede keer vader worden met zich meebrengt speelde hij gisteren toch aardig naar zijn kunnen. Ongeslagen kwam Dennis te poule fase door en ook later in de finale liet hij zich van zijn beste kant zien tegen het opstormende talent Jess van de Kamp.

Jess klopte in de halve finale Henk Westerdaal met ruime cijfers, 5-1. Slechts 1 leg was er voor zijn tegenstander weggelegd, maar daarna maakte Jess de dienst uit in de partij. In de andere halve finale had de latere winnaar, Dennis Sanders, het in de beginfase van de partij de handen vol aan Benjamin Geesing. Zes legs lang gingen de heren gelijk op totdat Dennis een tik kon uitdelen en met 5-3 de finale bereikte.

In de finale over best of 11 legs werd op zeer hoo9 niveau gespeeld. In de zevende leg kon Dennis met een 125, 180 en 100 score en de 10de dart 60 met een 36 finish een 11 darter neerzetten. Hij vond de dubbel niet een zes darts later snoepte Jess de leg af voor een 5-2 stand.

Dat deed pijn en gaat even tussen de oren zitten met het gevolg dat Jess terug kwam naar 5-3. Daarna rechtte Dennis de rug en won de negende leg voor de 6-3 eindstand warmee hij de koppositie weer overneemt van Stephan Gerritsen.

De nieuwe stand van de ranking is terug te vinden onder de knop Prodarts ranking op deze  site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands