WDF/BDO

Deelnemersveld Zuiderduin Masters Youth 2013 nagenoeg compleet

zdmpromo_01Vandaag heeft de Zuiderduin Masters organisatie twee wildcards voor het jeugdtoernooi uitgedeeld. Tijdens het Next Talent of Darts evenement in Leerdam kregen twee jeugdspelers, die deel uitmaakten van het in Hongarije zo succesvolle Nederlandse jongensteam, een startbewijs voor het toernooi. Kevin Doets uit Almere en Berry van Peer uit Sprundel, die samen met twee andere Nederlandse jeugdspelers tijdens de WDF Europe Cup in Hongarije Europees kampioen zijn geworden, werden tijdens het evenement verrast met hun deelnamebewijs.

In totaal zijn er nu vijf van de zes spelers bekend en ook de zesde en laatste deelnemer zal niet lang meer op zich laten wachten omdat aanstaande woensdag de loting zal plaatsvinden.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op:www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands