WDF/BDO

Deelneemsters Zuiderduin Masters allemaal bekend

Alle 6 de namen van de dames die gaan deelnemen aan het Zuiderduin Masters toernooi voor dames zijn vanaf nu bekend. Heden middag heeft de organisatie namelijk de laatste wildcard uitgegeven aan de talentvolle 21 jarige darters uit Bunschoten, Aileen de Graaf. Een nieuwekomer aan de top van het damescircuit die pas sinds 2007  ‘het spelletje’ speelt.

Echt waar! In 2007 pakte Aileen voor het eerst een setje darts in handen, begon later deel te nemen aan wat kleine toernooien en kwam er achter dat ze talent had. Nog niet zo lang geleden maakte ze dan ook de sprong naar het “grote dartscircuit” en niet zonder succes.

Na het winnen van het Luxemburg Open en goede resultaten tijdens het Open Ghent staat Aileen nu al op de tweede plaats van de nieuwe Zuiderduin Masters ranking. Ook maakt Aileen deel uit van de Nederlandse dames selectie dus mag je gerust stellen dat de Bunschotense nu al tot de beste dames van de wereld behoort.

Rede genoeg om dit jonge talent uit te nodigen om het op te gaan nemen tegen Deta Hedman, Irina Armstrong, Anastasia Dobromyslova, Tamara Schuur en Trina Gulliver, de ander 5 dames uit het deelnemersveld dat van van 9 tot en met 11 december in actie zal komen op het podium van de Zuiderduin Masters.

Voor dit toernooi zijn nog enkele kaarten en arrangementen te bestellen. Voor meer informatie hierover en informatie over de deelnemers in de andere toernooien van de Zuiderduin Masters kunt u terecht op de website van het toernooi, http://www.zuiderduinmasters.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands