WDF/BDO

Dazzler, Darryl Fitton krijgt ook wildcard voor Zuiderduin Masters 2014

Darryl_Fitton_Wildcard2014_01Vandaag heeft de organisatie van de Zuiderduin Masters opnieuw een speler bekend gemaakt die met een wildcard gaat deelnemen aan de Zuiderduin Masters 2014. De wildcard gaat naar Darryl Fitton, de eerste speler die ooit een negen darter op dit podium  gooide en dat jaar, 2009, ook de Zuiderduin Masters titel won.Darryl, momenteel als 16de geklasseerd op de wereld ranking , staat bekend om zijn karakteristieke opkomst op de akkoorden van het nummer ‘One Step Beyond’ van Madness en behoort al jaren tot de beste spelers van de wereld.  Een dartsicoon die niet mag ontbreken op dit wereldtop dartstoernooi dat vrijdag 5 december start in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Met Darryl erbij zijn nu 19 namen van spelers bekend die meedoen in het herentoernooi met in totaal 24 deelnemers. Het damestoernooi  telt 6 deelnemers waarvan inmiddels 4 namen bekend zijn. Voor het jeugdtoernooi, dat ook met zes spelers wordt gespeeld, zijn twee jeugdspelers bekend.

Voor meer informatie over de deelnemers en het bestellen van kaarten of boeken van een hotelarrangement, kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands