WDF/BDO

Darttoernooi voor Maja Siwek levert € 2.221,30 op

maarten_stephan_01Afgelopen zondag, 16 maart organiseerde dartteam the Cobra’s een liefdadigheidsdartstoernooi voor de anderhalf jaar oude Maja Siwek uit Polen. Maja heeft dringend een operatie nodig omdat ze en een kwaadaardige hersentumor en waterhoofdje heeft. Omdat deze operatie niet vergoed wordt hebben de spelers van the Cobra’s het initiatief genomen om met een dartstoernooi geld in te zamelen voor Maja. En zondag was het dan zover. Mede dankzij veel giften en medewerking van de Gracht uit’s Heerenberg kon dit darttoernooi vorm krijgen.

Dartsspeciaalzaak Dibo uit Deventer stelde kosteloos de banen en het finale podium beschikbaar voor een koppel en singels toernooi. Eindresultaat er werd totaal een bedrag van € 2.221,30 ingezameld  voor Maja. Dit bedrag kwam mede tot stand door een donatie van € 1.000,-  door Stichting Hart voor Polen uit Didam.

‘s Middags was het koppeltoernooi dat werd gewonnen door een beproefd internationaal koppel dat in de regio woont, Stephan Gerritsen uit Nieuw Dijk en Maarten Gerritsen uit Loerbeek. Tom van Ree won het singel toernooi hij won met 3-0 de finale van de in Nederland wonende Pool, Mickal

error: © Prodarts Europe - the Netherlands