OVERIG NIEUWS

Dartspromotie, Oranjebar en H&S Betonwaren doen dit samen

oranjebetonEigenaar van het in Helmond gevestigde H & S Betonwaren B.V., de heer Paul Swinkels, is per direct een samenwerkingsverband aangegaan met dartlocatie de Oranjebar te Mariahout. Dartliefhebbers Paul Swinkels en Peter van den Broek hebben recent de koppen bij elkaar gestoken nadat beide ondernemers, individueel, onlangs een aantal dezelfde spelers hun steun te hebben toegezegd zoals Willem Mandigers, Michel van der Horst en Anneke Kuijten.

H&S Betonwaren B.V.  is een actief en dynamisch bedrijf op het gebied van beton toepassingen. Zij richten zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft.

Met de houten -betonnen schuttingen van H&S Betonwaren B.V. behoort het imago van een grauw grijze schutting voorgoed tot het verleden. Het assortiment breidt zich steeds weer uit met verschillende motieven waardoor het een goed alternatief is voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van deze schuttingen is een fundering niet nodig en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde.  H&S Betonwaren B.V. is de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder KOMO-keur geïmpregneerd.

Wanneer u kiest voor een betonschutting van H&S Betonwaren B.V., kiest u voor een duurzaam product en met de gratis meetservice en de bezorgservice van zijn deze producten de ideale uitkomst voor de doe-het-zelver.

De samenwerking tussen de Oranjebar en H & S Betonwaren B.V. betekent een flinke stap voorwaarts voor de dartsport wat betreft promotie, de organisatie van toernooien en/of evenementen en steun aan talentvolle spelers. De samenwerking is aangegaan voor een langere periode zodat een meerjarenplan kan worden opgesteld. Binnenkort komen beide partijen hiermee naar buiten.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands