WDF/BDO

Dartsicoon Andy Fordham komt naar Venray

Andy_Fordham_HalOpen2015_01Zaterdag 21 en zondag 22 maart worden in de Evenementenhal te Venray twee internationale single toernooien gespeeld die een ranking status hebben voor de rankings van de WDF, BDO en Finder Darts Masters. Voor het eerst in Nederland dat in 1 weekeinde twee van deze toernooien achter elkaar worden gespeeld. Het toernooi op zondag, het Hal Open Darts werd vorig jaar voor het eerst gespeeld en schreef in dat jaar gelijk al geschiedenis. Het toernooi werd in amper 3 maanden neergezet maar stond dat weekeinde als een huis.

Voor de winnaars van de Hal Open Darts single toernooien heren, dames en junioren was er buiten de titel ook een startbewijs voor de Zuiderduin Masters beschikbaar, dit is dit jaar ook zo alleen nu voor de Finder Darts Masters, de nieuwe sponsor voor het langstlopende top darts toernooi in Nederland.

Inmiddels hebben er al een aantal gevestigde namen zich ingeschreven voor de Hal Masters en Hal Open Darts, zoals Martin Adams die zijn titel zal proberen te prolongeren tijdens de Hal Open Darts. Verder zijn  Darryl Fitton, Tony O’Shea en Andy Fordham enkele namen die zich inmiddels hebben ingeschreven.

Zaterdag 21 maart 2015 wordt de Hal Masters georganiseerd en zondag de 22ste de Hal Open Darts. Vergeet zelf niet inschrijven voor deze unieke opzet in Nederland. Voor beide singletoernooien kun je inschrijven tot en met 14 maart 2015 via www.halopendarts.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands