OVERIG NIEUWS

Darts4Life; Co Stompé komt darten voor het hart!

Aankomend weekend, 28-29-30-April, Is sporthal de Rozet in Rozenburg voor het 4e jaar op rij het toneel voor het Darts4Life teamtoernooi. De opbrengst gaat dit keer naar de Hartstichting.

Het Darts4Life teamtoernooi is een initiatief van Rozenburger Marco Voss van de stichting Darts4Life. “Door het organiseren van darttoernooien willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor goede doelen. In 2016 leverde het teamtoernooi maar liefst € 13.000 op voor Stichting ALS. Voor de Hartstichting mikken we op minimaal hetzelfde bedrag”.

Op vrijdag 28 april word er traditiegetrouw afgetrapt met het opwarmtoernooi. Het teamtoernooi start zaterdag om 11.00 met de triple en koppel wedstrijden. Zondag vanaf 11.00 worden de singles en finales gespeeld.

Darter en dartsanalist Co Stompé speelt mee in het team Darts4Life van Marco. “En we hebben nog een grote naam weten te strikken”, zegt Marco trots. “Mastercaller Marco Meijer komt namelijk de finales in goede banen leiden. Tsja, het is een klein wereldje bij het darten. Alle darters kennen Darts4Life”.

Het word al de 9e keer dat Marco een darttoernooi organiseert en elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Over de keuze van dit jaar, de Hartstichting: “Ik heb 3 jaar geleden een lichte hartaanval gehad en ik weet nu wat de Hartstichting voor een goed werk doet. Onderzoeken maar ook voorlichting voor preventie en nazorg bij patiënten.” Aldus Marco Voss.

Marco en zijn vrouw Elly Voss hebben een trouw team van vrijwilligers om zich heen voor de loterij, het opbouwen, de catering en wat er nog meer bij komt kijken. “We zijn inmiddels allemaal erg goed op elkaar ingespeeld”.

Het teamtoernooi zit inmiddels vol maar op vrijdag kan iedereen nog deelnemen aan het opwarmtoernooi. Wilt u een kijkje komen nemen tijdens dit weekend kan dat natuurlijk ook. De toegang is gratis.

 

Bron: Ingezonden persbericht Darts4Life

error: © Prodarts Europe - the Netherlands