PRODARTS EUROPE

Danny Blom beste op eerste Road to the Winmau

Zondag 25 oktober werd in café zaal FF naar Steef Hummelo het eerste Prodarts Europe Road to the Winmau ranking toernooi gespeeld. De eerste uit een reeks van 8 met aansluitend een finale dag waarop wordt gespeeld voor een startbewijs voor de Winmau World Masters. Een internationaal deelnemersveld door de aanwezigheid van Alexandra Knipping uit Duitsland. Alexandra eindigde onlangs nog bij de beste 8 dames van het Open Luxemburg, en de Slowaakse Dominika Kopkasova  die begin oktober al rechtstreeks was geplaatst voor de Winmau 2015.

Ook een sterk deelnemersveld bij de heren, hier zagen we onder meer Open Oostenrijk 2015 single kampioen Danny Blom en runner up van de Road to the Winmau 2015 finale, Luuk Boeijink en winnaar van de 2014 finale, Stephan Gerritsen. De laatst genoemde verloor in de halve finale van deze eerste ranking van een oppermachtige Danny Blom die daarna in de finale tegen Luuk Boeijink moest spelen.

Luuk had in de halve finale de Groninger Dylan Lindeman geklopt maar kreeg in de finale een koekje van eigen deeg omdat Danny echt een maatje te groot bleek. De dames speelden mee in het herentoernooi en daarin wist de Slowaakse Dominka haar ‘mannetje’ te staan door de kwartfinale te halen waar ze uiteindelijk strandde op Luuk Boeijink.

De tweede Road to the Winmau ranking is op 15 november in café zaal FF naar Steef meer informatie is terug te vinden in het DART TOERNOOIEN overzicht op deze site. De actuele stand van de Road to the Winmau ranking vind u hier

Hieronder de uitslagen vanaf de kwartfinale

 Laatste 8   25-okt-15    
Pos  Player   Player   score
1 Stephan Gerritsen Harrie ten Holder 4 0
2 Wilco Lenderink Danny Blom 1 4
3 Luuk Boeijink Dominika Kopkasova 4 0
4 Henk Mulder Dylan Lindeman 0 4
 Halve finale        
Pos  Player   Player   score
1 Stephan Gerritsen Danny Blom 1 5
2 Luuk Boeijink Dylan Lindeman 5 2
 Finale        
Pos  Player   Player   score
1 Danny Blom Luuk Boeijink 6 2

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands