FINDER MASTERS

Brian “Doggy” Dawson uitgenodigd voor deelname aan Finder Darts Masters

Opnieuw is er in Hull, tijdens de Winmau World Masters, een wildcard uitgereikt. De gelukkige is de 47-jarige Brian ‘Doggy’ Dawson uit Yorkshire Engeland die van de Finder Darts Masters organisatie de wildcard ontving. Brian brak in 2014 door in het internationale dartscircuit en plaatste zich toen rechtstreeks voor het Lakeside World Professional Darts Championship.

Bij zijn debuut in januari 2015 wist Dawson de kwartfinale te bereiken en in 2013 en 2014 bereikte hij de laatste 32 van de Winmau World Masters. Ook nu heeft Dawson de laatste 32 van de Winmau World Masters bereikt.

Zijn grootste succes in 2015 was het winnen van’ the BDO Gold Cup’ en met zijn overige resultaten dit jaar eindigde hij als 15de op de wereldranking van de BDO waardoor hij als 15de is geplaatst voor Lakeside 2016.

Voor een overzicht  van de reeds uitgenodigde deelnemers aan de Finder Darts Masters 2015 kunt u terecht op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie  over kaartverkoop  en aantrekkelijke hotelarrangementen.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands