PDC

Brendan Dolan tegen Phil Taylor is de finale

Niet geheel onverwacht de tweede naam van de speler die de finale van de PartyPoker.com World Grand Prix in Dublin heeft gehaald. Toch was het best een leuke wedstrijd om naar te kijken want Richie Burnett gaf the Power, Phil Taylor goed partij.

Ook nu kon Taylor iedere keer weer een tandje hoger schakelen en in enkele set met onder andere een 164 finish de set voor de naar zich toe halen. Burnett moet altijd op stoom komen en de eerste set won Taylor dan ook met 3-0. In de commentatorbox werd al gesproken over een 5-0 overwinning, maar dat hadden ze mis want Burnett sloeg terug met 3-0 in de tweede set.

Daarna gaan er 3 sets op rij naar Taylor met in de derde een 164 finish voor 3-1. Zo een tik deel je bij mij niet uit moet Richie hebben gedacht want hij antwoordde met een 3-0 set overwinning in de zesde ( stand 4-2 voor Taylor). Het bleek zijn laatste adem want in de zevende kon Taylor 3 legs op rij op naam zetten waarmee hij deze match met 5-2 won.

Taylor tegen Dolan, de man die de eerste 9 darter dubbel in dubbel uit heeft gegooid en daarmee voorlopig £ 5.000,= voor op zak heeft. Mocht in de finale Taylor er ook 1 gooien dan wordt de pot gedeeld.

Foto; (C) Tiptoppics, LTD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands