OVERIG NIEUWS

Breko Darts Eindejaarstoernooi gewonnen door Bryan de Hoog

Ingezonden bericht:

Woensdag 28 december was het 9e Breko eindejaarstoernooi in tapperij Tijdloos in Papendrecht. Zo’n 78 heren en 8 dames waren naar Tijdloos gekomen om de strijd aan te gaan. De winnaar van vorig jaar, Freddy de Geus, was er om zijn titel te verdedigen en andere kanshebbers waren Bryan de Hoog, Dick van Dijk, Mareno Michels, Dennis de Winter, Anoop Ramdajal, Jisse de Boer en Marco Smit. In de eerste ronde was er al direct een verrassing. Freddy de Geus verloor met 1-3 van Mike Reyngoud en moest verder in de verliezersronde.
De finale bij de heren ging tussen Bryan de Hoog, die in de halve finale Mareno Michels versloeg en Dick van Dijk die Jordy Josee versloeg. Deze finale ging over een best of 3 sets best of 5 legs. In de eerste set waren de heren aan elkaar gewaagd en op 2-2 pakte Dick de eerste set. De volgende set was voor Bryan en kwam er een beslissende set. Hierin miste Dick wat dubbels en vielen de trippels niet meer als voorheen en pakte Bryan de titel en de € 750,- De finale was een herhaling van 2008, ook toen was Bryan de sterkste.

In de verliezersronde stonden Dordtenaar Freddy de Geus en Papendrechter Cor Leeuwensteijn in de finale. In deze finale lukte het niet meer voor Cor en met 5-0 won Freddy de verliezersronde.

Bij de dames waren het Daisy van Driel en Priscilla Huiskens die zich plaatste voor de finale. Daisy deed dit door overwinningen op Dushi Wouters en Sheila de Man en Priscilla door overwinningen op Tamara van Hulst en Samira Michels. De finale ging over een best of 7 en na 4 legs was Daisy de winnares voor de 4e keer op rij. In de verliezersronde waren het Dushi Wouters en Tamara van Hulst die de finale haalde,hierin was Dushi de sterkste en won de verliezersronde.

De hoogste finish bij de heren was 170 van Jordy Josee en 96 van Daisy van Driel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands