PDC

Bournemouth tweede halte Premier League

bunting_premweek02_01Het BIC in het Engelse Bournemouth is de tweede halteplaats van de PDC Premier League. Duizenden toeschouwers gaan vanavond kijken naar de verrichtingen van de beste spelers van het PDC circuit waaronder Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Michael speelt vanavond de tweede match tegen nieuwkomer in het Premier League circuit Stephen Bunting. Bunting wist vorige week nog op het nippertje een punt uit zijn partij tegen Wade er uit te slepen en de vraag is nu of hij tegen van Gerwen met lege handen blijft staan of meer uit het vuur weet te halen. Raymond van Barneveld kreeg vorige week van Lewis een gevoelige tik door de 7-1 nederlaag en ook vanavond krijgt hij het weer niet op een presenteerblaadje.

Raymond speelt namelijk de slotpartij van de avond tegen Dave Chisnall en die steekt de laatste weken ook in grootse vorm. Een Schotse opening in Bournemouth want Peter Wright en Gary Anderson openen de avond waarvan naar verwachting Anderson de grote winnaar wordt. De derde partij gaat tussen de meester en zijn leerling. Phil Taylor speelt dan tegen Adrian Lewis die zijn leerschool had bij the Power.

En wat kan Kim Huybrechts in de voorlaatste partij tegen James Wade? Kim ook nieuwkomer in deze competitie speelt tegen the Machine, James Wade en zal op jacht gaan naar zijn eerste punten. Maar ook Wade zal het weggeven van kostbare punten vorige week nog niet vergeten zijn en dit vanavond weer recht willen zetten. Vijf mooie partijen dus vanavond op de tweede avond van de Betway Premier League

Het schema voor vanavond:

Week 2   Bournemouth    
Pos  Player   Player  score
1 Peter Wright Gary Anderson
2 Michael van Gerwen Stephen Bunting
3 Adrian Lewis Phil Taylor
4 James Wade Kim Huybrechts
5 Dave Chisnall Raymond van Barneveld

 

Foto (C) Lawrence Lustig – PDC 2015

error: © Prodarts Europe - the Netherlands