WDF/BDO

Bobby George special guest op Dutch Open 2012

Persbericht Nederlandse Darts Bond:

Sinds de lancering van de nieuwe website www.dutchopendarts.nl en opening van inschrijving heeft er natuurlijk van alles plaatsgevonden. Tijd voor een nieuwsupdate!

Bobby George speciale gast tijdens Dutch Open Darts
Wereldberoemde dartslegende Bobby George heeft de uitnodiging van de Nederlandse Darts Bond geaccepteerd en zal tijdens de finaledag van de Dutch Open Darts op 5 februari 2012 als ‘special guest’ aanwezig zijn. Zijn zoon Richie George, in het verleden jeugddeelnemer aan de World Darts Trophy in Utrecht, zal deelnemen binnen zowel het singletoernooi als koppeltoernooi. De Nederlandse Darts Bond is erg trots om Bobby en zijn familie in Veldhoven te mogen verwelkomen. Vanzelfsprekend zal Bobby het grote Dutch Open podium betreden, maar wat daar precies zal plaatsvinden blijft voorlopig een verrassing.

Niemand hoeft de Dutch Open Darts 2012 te missen
De Nederlandse Darts Bond zal de finaledag van de Dutch Open Darts, inclusief jeugdfinales, middels livestream op de website http://www.dutchopendarts.nl/ verzorgen. Daarnaast lopen er gesprekken met regionale, nationale en internationale mediapartijen om de Dutch Open Darts 2012 zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven die het verdient.

Inschrijvingen stromen binnen
De inschrijvingen voor de Dutch Open Darts 2012 blijven binnenstromen, inmiddels staat de teller op bijna duizend inschrijvingen binnen de verschillende categorieën. Dit zijn betere cijfers dan een jaar geleden voor de 2011 editie.  Onder de duizend inschrijvingen vinden we zoals elk jaar vele nationaliteiten terug. Er zijn onder andere spelers aangemeld vanuit alle Britse landen, België, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en zelfs Rusland. De NDB hoopt, zowel bij de senioren als jeugd, zoveel mogelijk nationaliteiten in Veldhoven te mogen begroeten. Op korte termijn zal een tussentijdse deelnemerslijst gepubliceerd worden op http://www.dutchopendarts.nl

Dutch Open Youth: onderdeel van WDF jeugdranking
Voor het eerst in de geschiedenis heeft de World Dart Federation een WDF jeugdranking gelanceerd waar de Dutch Open Youth uiteraard onderdeel van uitmaakt. Het jeugdtoernooi belooft opnieuw spectaculair te worden omdat de finales op het grote Dutch Open podium gespeeld zullen worden.

Sluiting inschrijving: 8 januari 2012!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door http://www.dutchopendarts.nl regelmatig te bezoeken. Voor uw inschrijving kunt u tevens op deze website terecht, de inschrijvingen sluiten op 8 januari!

Het grootste dartsspektakel in Nederland, inclusief alle WDF/BDO topspelers, mag je niet missen! Graag zien we u (terug) op de Dutch Open Darts 2012!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands